Головна Новини Суспільство події Шукали кисень: у Миколаєві розлючені родичі пацієнтки виламали двері в лікарню
commentss НОВИНИ Всі новини

Шукали кисень: у Миколаєві розлючені родичі пацієнтки виламали двері в лікарню

Медикам вони поставили умову – надати їм кисень

5 листопада 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

В Миколаєві, в місцевий медичний центр, де лікують інфекційних хворих серед ночі ввірвалися рідні одного з хворих. Вони розбили шлагбаум і вибили двері приймального відділення. Медикам вони поставили умову – надати їм кисень. Про цей нічний інцидент  повідомила в соціальних мережах  керівниця цього медичного закладу  Світлана Федорова.

Шукали кисень: у Миколаєві розлючені родичі пацієнтки виламали двері в лікарню

Люди виламала двері (фото з відкритих джерел)

 Група незнайомих городян під час нічного інциденту ледве не побила медиків, вимагаючи у них рятувальний газ. Одна з медсестер, скориставшись тривожною кнопкою, викликала поліціянтів. За нічними агресорами  на подвір’я  центру під’їхало авто з хворою.

Там знаходилась мешканка міста, інфікована коронавірусною хворобою. Сатурація в неї, за словами медика, була 35, вона знаходилась в стані агонії. В салоні авто навіть не було кисневої установки.

Рідні хворої розповіли, що їх родичка лікувалась в Новобузькому медичному закладі. Але там не стало кисню і знервовані члени родини почали самі шукати вихід з ситуації. Вирушили шукати медичний заклад з киснем.

 За словами Федорової, тільки в очолюваному нею центрі є все, що необхідно лікарям, аби рятувати важкохворих з ковідом. В інших медичних закладах в дефіциті кисень, медикаменти, не вистачає реаніматологів.

 Кожного дня під моїм кабінетом стоїть черга стурбованих людей. Вони нарікають на одне. Немає вільних місць, аби госпіталізувати хворих. Лікарі вимагають в знервованих людей кисень. Прохання про госпіталізацію ігнорують, бо немає вільних місць. Люди просять про допомогу і порятунок для найближчих.

Лікарка ще раз звертається до представників влади, аби забезпечити медичні заклади киснем і всім іншим. Бо розлючені жителі області крайніми в цій пандемії бачать лише медиків.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україні починають клінічні випробування таблеток проти коронавірусу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 листопада 2021, 13:05

Як патріоти глузували з інших країн, особливо з Росії на Цензорі Бутусова. Як піарився Порошенко, особливо на Цензорі. Зараз маємо "патріотичний" результат.

люда

6 листопада 2021, 01:31

ДА СИТУАЦИЯ У КАЖДОГО ИЗ НАС ТАКОЕ МОЖЕТ СЛУЧИТСЯ НО МЕДИКИ ТОЖЕ ЖЕРТВИ В ЭТОЙ СИТУАЦИИ ВЕЗИТЕ К МЭРАМ И ДЕПУТАТАМ ПРЕДСЕДАТЕЛЯМ СЕЛЬСКИХ СОВЕТОВ УВЕРЕННА ЧТО ДЛЯ НИХ ВСЕГДА ЕСТЬ КИСЛОРОД ВОТ С КОГО НАДО СПРАШИВАТЬ


Новини