Головна Новини Суспільство події У Миколаєві померла від голоду професор медицини: що про це відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві померла від голоду професор медицини: що про це відомо

Жінка мала проблеми зі здоров'ям

20 серпня 2021, 20:12 comments1604
Поділіться публікацією:

Відому, в минулому, 85-річну  професорку медицини  знайшли мертвою в селі Галицинове. Це — неподалік міста Миколаєва.  Про це інформує Корабелів.Інфо.

У Миколаєві померла від голоду професор медицини: що про це відомо

Жінка пішла з дому і не повернулася (фото з відкритих джерел)

Тамара Юхимівна Ликова ще раніше очолювала терапевтичне відділення лікарні в Корабельному районі обласного центру. Була справжнім професіоналом та гарним фахівцем, що врятувала багато людських життів. На жаль, вона страждала від важкої хвороби — деменції.

 З квартири вона вийшла 26 липня цього року і вже до неї не повернулась. Не знала, куди йшла, бо страждала від втрати пам’яті.Увесь цей час її розшукували родичі. Але не знайшли.

 До розшуків долучились працівники поліції. Вони знайшли стареньку біля водоканалу, що в населеному пункті  Галицинове.

"Знайшли її в Галициновському лісі дуже виснажену. Припускають, що вона померла через голод. Впізнали її тільки по одягу...", — казали навколишні селяни.

 Тамара Юхимівна багато працювала для розвитку медицини в місті, допомагала землякам, які страждали від різних недуг. В Миколаєві її зажди згадуватимуть з великою людською вдячністю.

У Миколаєві померла від голоду професор медицини: що про це відомо - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Миколаєві чоловік почав стрілянину по сім'ї, яка запускала феєрверк.У Миколаєві чоловік роздратувався через те, що сусіди запускали феєрверк та почав стріляти в їхній бік. Подружжя просто вийшло на вулицю зі своїми дітьми аби запустити святковий феєрверк. Та до них раптово підійшов сусід, озброєний битою та пістолетом. Нічого не пояснивши, він почав стріляти по людях та влучив у десятирічного хлопчика. Дорослі швидко зреагували та відібрали зброю у злочинця. Після прибуття поліції чоловіка затримали, пістолет та биту відправили на експертизу. Правоохоронці установили, що чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини