Головна Новини Суспільство події У мережі показали одну з найкривавіших російських катівень в Херсоні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі показали одну з найкривавіших російських катівень в Херсоні (ВІДЕО)

Поруч із катівнею було виявлено стихійне поховання, в якому знаходилися тіла понад 35 людей. Передбачається, що через знайдену моторошну катівню "проходили" жінки і навіть діти.

4 січня 2023, 06:15
Поділіться публікацією:

Після звільнення Херсона від окупантів на території міста було виявлено моторошне приміщення, яке налічувала відразу кілька пронумерованих кімнат.

У мережі показали одну з найкривавіших російських катівень в Херсоні (ВІДЕО)

Катування/Фото з відкритих джерел

Тут росіяни знущалися з українців, піддавали їх тортурам і допитам, а також залякували. Через цю камеру тортур "пройшли" десятки місцевих жителів, серед яких жінки, люди похилого віку і навіть діти.

Щоб показати всі звірства, що відбувалися на території Херсона під час окупації, голова прес-служби Сил оборони Херсона Дмитро Плетенчук зняв документальний фільм, у якому показав камеру тортур.

Він розповів, що військові з РФ безжально катували українців і показав їхні знаряддя тортур. Так, у кадрі можна помітити протигаз, дроти, стільці з наручниками та електрогриль, яким наносили важкі опіки полоненим.

Зазначається, що людей сюди привозили щодня, а знайдене поряд масове поховання – це лише мала частина українців, яких до смерті закатували окупанти.

Сюди привозили родичів та близьких бійців ЗСУ, а також ветеранів АТО. Їх залякували та схиляли співпрацювати з росіянами. Також у камери для тортур потрапляли патріоти, які мали необережність вголос висловлювати своє несхвальне ставлення до окупантів. Саме їх катували найбільш тривало та криваво. Окрім цього у катівні утримували бізнесменів, у яких заради наживи намагалися забрати все.

Раніше "Коментарі" писали про те, що хакери викликали додому до людей спецназ і транслювали це в мережі: у чому сенс. Зловмисників удалося затримати. На даний момент вони перебувають під слідством і їм загрожує тривале ув'язнення.

Читайте також: У РФ генералу на голову впала величезна бурулька: він у лікарні (ВІДЕО). Чоловік отримав серйозну черепно-мозкову травму та був госпіталізований.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини