Головна Новини Суспільство події У Мелітополі юнак врятував маршрутку з пасажирами: автобус виїхав на зустрічку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі юнак врятував маршрутку з пасажирами: автобус виїхав на зустрічку

Хлопець проник до місця роботи кермувальника і вчасно зупинив транспортний засіб

4 листопада 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

В запорізькому місті Мелітополь юнак здійснив героїчний вчинок. Він врятував пасажирів та кермувальника маршрутного автобуса, якому стало погано. Завдяки йому в місті  не сталось ДТП і обійшлось без жертв. Про це інформує mv.org.ua.

У Мелітополі юнак врятував маршрутку з пасажирами: автобус виїхав на зустрічку

Підліток у Мелітополі врятував водія маршрутки (фото з відкритих джерел)

Вулична пригода мала місце у четвер, 4 листопада.

Кермувальнику 11-го маршруту стало погано і автобус залишився без управління. Він вилетів на зустрічну смугу на одному з міських проспектів, де завжди пожвавлений рух транспорту. Запобігти зіткненню допоміг 17-річний  Олександр Оганьян.

За його словами, в салоні сталась паніка, люди кричали, щоб хтось зупинив маршрутку. Хлопець проник до місця роботи кермувальника і вчасно зупинив транспортний засіб.

 Далі 17 річний підліток почав швидко рятувати шофера і викликав поліцейських та медиків. Допомагали Олександру інші городяни. Вони тримали голову кермувальника, щоб він  не завдав собі травм та щоб не трапилось асфіксії.

 Вже після інциденту стало відомо, що юний городянин здобуває навики водіння. А першу медичну допомогу його навчили надавати на тренінгах ПЛАСТу, які він активно відвідує.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запорізькій області чоловік зламав ноги поліціянтуУ селищі Михайлівка, що в Запорізькій області, патрульні Василівського районного управління поліції помітили, що водій автівки марки "Мазда" порушує правила дорожнього руху. Поліціянти зупинили автівку та перевіряли документи 71-річного водія. Під час спілкування патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння й запропонували пройти освідування на рівень алкоголю в крові. Втім, чоловік зачинився у салоні авто разом з неповнолітньою пасажиркою та поїхав на патрульного. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини