Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області чоловік зламав ноги поліціянту: як це трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області чоловік зламав ноги поліціянту: як це трапилося

У результаті аварії, яку вчинив чоловік, травмувалося двоє людей

1 вересня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:








П'яний водій травмував патрульного поліціянта. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

У Запорізькій області чоловік зламав ноги поліціянту: як це трапилося

У Запорізькій області чоловік зламав ноги поліціянту, фото Нацполіції

У селищі Михайлівка, що в Запорізькій області, патрульні Василівського районного управління поліції помітили, що водій автівки марки "Мазда" порушує правила дорожнього руху. Поліціянти зупинили автівку та перевіряли документи 71-річного водія.

Під час спілкування патрульні виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння й запропонували пройти освідування на рівень алкоголю в крові. Втім, чоловік зачинився у салоні авто разом з неповнолітньою пасажиркою та поїхав на патрульного.

Правоохоронець опинився на капоті. Водій на швидкості поїхав геть й в'їхав у дерево обабіч дороги. У результаті аварії патрульний отримав переломи обох ніг. На місце прибули колеги правоохоронця та викликали "швидку". Поліціянта госпіталізували до районної лікарні для надання медичної допомоги. Дівчинка 13 років, що була в салоні автівки отримала струс головного мозку середнього ступеню тяжкості, її теж госпіталізували.

На місце прибула слідчо-оперативна група, водія затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Місцевому мешканцю повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених статтею 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) та частиною 2 статті 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутат Трухін прокоментував аварію зі своєю участю та наголосив, що максимально сприяв поліції під час реєстрації ДТП.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини