Головна Новини Суспільство події У машині знайшли мертвим зірку популярного серіалу "Альф"
commentss НОВИНИ Всі новини

У машині знайшли мертвим зірку популярного серіалу "Альф"

Сім'я актора припускає, що причиною смерті міг бути тепловий удар

11 липня 2024, 11:51
Поділіться публікацією:

Зірку популярного серіалу "Альф" Бенджі Грегорі знайшли мертвим у своєму автомобілі в Пеорії, Арізона. Актор помер близько місяця тому, але стало відомо про неї тільки зараз завдяки його сестрі Ребеці Грегорі.

У машині знайшли мертвим зірку популярного серіалу "Альф"

Помер зірка серіалу "Альф" Бенджі Грегорі

Причин смерті актора невідомі. Сім'я підозрює, що причиною смерті міг стати тепловий удар, оскільки в день його смерті температура сягала 42 градусів за Цельсієм.                                        

Ребекка Грегорі поділилася, що її брат страждав від депресії, біполярного розладу та розладу сну, що могло сприяти його несподіваній смерті. За її словами, Бенджі міг заснути в автомобілі через виснаження та безсоння, що у поєднанні з високою температурою призвело до трагедії.

Поряд з його тілом також був знайдений мертвий собака Ханс, який був не просто вихованцем, а й вірним другом актора.

У машині знайшли мертвим зірку популярного серіалу ”Альф” - фото 2

Бенджі Грегорі став відомий завдяки ролі хлопчика Брайана у серіалі "Альф". Після цього він знявся в кількох інших проектах, але потім пішов із кіноіндустрії, щоб займатися аерографією і служити в американських військово-повітряних силах, де закінчив службу в 2005 році за станом здоров'я.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий канадський актор Дональд Сазерленд помер у віці 88 років. Сазерленд відомий своїми майже 200 ролями в кінематографі, включаючи такі значущі фільми як "Голодні ігри", "Шість ступенів відчуження" та "Пограбування по-італійськи".

Крім того, американський кінопродюсер Джон Ландау помер 5 липня 2024 року у віці 63 років. Причиною смерті Ландау став рак , з яким продюсер боровся понад рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини