Головна Новини Суспільство події У Маріуполі загинули представники міжнародного благодійного фонду
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі загинули представники міжнародного благодійного фонду

15 березня будівлю фонду в Маріуполі обстріляли російські окупанти

12 квітня 2022, 17:14
Поділіться публікацією:
Російські окупанти, які знищують Маріуполь та вбивають мирне населення, причетні до загибелі двох представників Міжнародного благодійного фонду "Карітас". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Сергія Тарути.
За інформацією українського політика, 15 березня будівлю фонду в місті обстріляли російські окупанти.
"Міжнародний благодійний фонд "Карітас" повідомив про загибель двох своїх співробітників у Маріуполі. Ще 15 березня будівлю фонду в місті обстріляли російські окупанти. Семеро людей загинули, серед них – дві співробітниці фонду. Ідентифікувати інших загиблих немає можливості. В будівлі від обстрілів ховались мирні мешканці", — повідомив Тарута.
Народний депутат заявив, що російські окупанти активно та із особливою ненавистю обстрілюють пункти надання гуманітарної допомоги.
Близько 1000 співробітників "Карітас" в Україні та багато волонтерів у численних центрах благодійного фонду по всій країні, вдень і вночі продовжують надавати допомогу постраждалим від війни. Хтось кладе своє життя, щоб допомогти іншим. А російські окупанти перетворюють благодійні фонди, пункти видачі гуманітарної допомоги, медичні заклади – на мішені. Із тими, хто протиставляє нелюдам зі зброєю доброту і людяність, окупанти розправляються з особливою жорстокістю.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь. Загарбники з РФ застосовують проти оборонців Маріуполя  і його цивільних мешканців  невідому отруюючи  речовину. Снаряд, начинений небезпечним для людей хімікатом,  скинули з російського БПЛА.Про це інформують в Telegram-каналі представники пресслужби загону спеціального призначення "Азов".
 
 

У Маріуполі загинули представники міжнародного благодійного фонду

Окупанти знищують Маріуполь (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини