Головна Новини Суспільство події У Маріуполі чоловік вколов 17-річній дівчині психотропні препарати та зґвалтував її
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі чоловік вколов 17-річній дівчині психотропні препарати та зґвалтував її

Чоловік вколов 17-річній дівчині три уколи з психотропною речовиною

1 жовтня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

Мешканець Дніпровщини приїхав до міста Маріуполя у службове відрядження і, скоїв там важкий злочин. Це — сексуальне насильство над неповнолітньою юкою, якій, аби не опиралась, насильно вколов психотропний препарат. Про це інформує Донецька обласна прокуратура.

У Маріуполі чоловік вколов 17-річній дівчині психотропні препарати та зґвалтував її

Дівчина відмовила йому у близькості (фото з відкритих джерел)

 За повідомленням прокурорського відомства, 40-річний приїжджий  привів до своєї квартири 17-річну юнку, яка перед тим вживала алкогольні напої. Він зробив городянці пропозицію, щоб зайнятись з ним сексом, але  гостя, яка була під градусом,  не пристала на це. Тоді він намовив юну незнайомку зловити кайф від наркотиків та вколов їй кілька доз психотропних препаратів.

 Юнка після цього перестала здійснювати супротив, саме так  відповідаючи  на приставання набагато старшого чоловіка. А він, користуючись її безпорадністю, вчинив над неповнолітньою сексуальне насильство.

Поліціянти затримали підозрюваного, який  тепер звинувачується в скоєнні двох важких злочинів: сексуальному насильстві над неповнолітньою  та схилянні  її до вживання  наркотиків. Він знаходиться поки в СІЗО з альтернативою внесення застави у розмірі 181 тис. грн.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі чоловік зґвалтував дівчину посеред паркунцидент стався в Малиновському районі міста. Повідомляється, що 21-річна дівчина піддалася нападу злочинця, коли поверталася додому з роботи. Зловмисник напав на свою жертву і затягнув її на територію парку, де скоїв зґвалтування. Після цього чоловік відібрав у потерпілої телефон і грошові кошти. Про те, що трапилося стало відомо правоохоронцям. Правоохоронці змогли встановити особу та затримати підозрюваного.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини