Головна Новини Суспільство події У Маріуполі чоловік убив сокирою знайомого, у якого орендував житло
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі чоловік убив сокирою знайомого, у якого орендував житло

Поліцейські встановили, що 37-річний уродженець Нікольського району раніше був судимий. Правоохоронці його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України

2 січня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

У Маріуполі напередодні Нового року 37-річний чоловік убив сокирою 57-річного домовласника, у якого винаймав житло.

У Маріуполі чоловік убив сокирою знайомого, у якого орендував житло

ФОТО: Укринформ

Як повідомила пресслужба Центрального відділу поліції Донецької області, чоловіки разом випивали.

Попередньо, під час розпиття спиртних напоїв, між чоловіками виникла сварка, 37-річний чоловік схопив сокиру і завдав своєму домовласників кілька ударів.

Потім кинув його, втік, залишивши чоловіка помирати.

Поліцейські встановили, що 37-річний уродженець Нікольського району раніше був судимий. Правоохоронці його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, Правоохоронці вийшли на слід і затримали причетного до вбивства всієї родини зловмисника. Вбивство сталося в Слов'янську. За версією правоохоронців, рані судимий чоловік прийшов в гості і вбив свого знайомого, а потім — його співмешканку і 79-річну матір. Співробітники поліції і прокуратури Донецької області приїхали на виклик і виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті. Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох убитих жінок з ножовими пораненнями. За версією правоохоронців, що напередодні потерпілий запросив до себе в гості 26-річного раніше судимого знайомого. Чоловіки вирушили в супермаркет, але по дорозі посварилися і гість задушив чоловіка мотузкою. Щоб прибрати сліди свого перебування, чоловік повернувся в квартиру, де проживав чоловік, убив його співмешканку і його мати, перерізавши їм горло.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини