Головна Новини Суспільство події У Львові поліцейський перевіряв кафе без власного COVID-сертифіката: подробиці скандалу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові поліцейський перевіряв кафе без власного COVID-сертифіката: подробиці скандалу

Через такий факт у місті виник скандал

26 жовтня 2021, 22:55
Поділіться публікацією:

В одній зі львівських кав’ярень  виникла суперечка через те, що поліціянт, який здійснював перевірку щодо щеплень персоналу закладу, не зміг пред’явити  власниці свій паперовий документ. Про це в соціальних мережах інформує власниця міської кав’ярні Ольга Тесляк.

У Львові поліцейський перевіряв кафе без власного COVID-сертифіката: подробиці скандалу

У Львові коп перевіряв кафе без ковід-сертифікату (фото з відкритих джерел)

 Вона наголосила, що поліціянт, який у всіх передивлявся сертифікати про щеплення, свого паперового документа не показав. Бо не мав. Тому власниця звернулась до поліції.

 Щодо персоналу, що обслуговує жителів Львова та його гостей, то господиня кафе зазначила, що одна працівниця мала протермінований ПЛР-тест, тому вона її замінила і викликала на роботу іншу.

 Суперечка в кав'ярні тільки розгорілась з новою силою, бо капітан Сихівського управління поліції не пред’явив свій сертифікат. Тому моніторингова група так і не оформила протокол про порушення.

За версією Ольги Тесляк, капітан поліції повідомив їх, що вакцинований. Як на те, він не зміг через технічні причини, показати його в програмі "Дія". Жінку обурило, що поліціянт прийшов на перевірку без сертифіката, але вимагає показати їх її працівників.

 Разом з тим, відділ комунікацій Нацполіції Львівщини дав підтвердження, що цей поліціянт  має щеплення і не зміг скористатись додатком, щоб пред’явити документ чисто з технічних причин.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львові на жінку впав паркан.У місті  Львові важка металева секція огорожі ледве смертельно не травмувала  місцеву мешканку, яка вийшла на прогулянку зі своїми малюками до міського парку. Коли вони йшли біля розважального атракціону "Парк динозаврів", на львів’янку завалилася обірвана секція чималого 2-метрового паркану.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини