Головна Новини Суспільство події Розтрощена нога та перелом ключиці: у Львові на жінку впав паркан
commentss НОВИНИ Всі новини

Розтрощена нога та перелом ключиці: у Львові на жінку впав паркан

61-річну потерпілу госпіталізували і вже провели першу операцію

8 жовтня 2021, 22:15
Поділіться публікацією:

У місті  Львові важка металева секція огорожі ледве смертельно не травмувала  місцеву мешканку, яка вийшла на прогулянку зі своїми малюками до міського парку. Коли вони йшли біля розважального атракціону "Парк динозаврів", на львів’янку обрушилась обірвана секція чималого 2-метрового паркану. Про це інформує ТСН.

Розтрощена нога та перелом ключиці: у Львові на жінку впав паркан

Жінка потрапила до лікарні після прогулянки у львівському парку (фото з відкритих джерел)

Перехожі підбігли до потерпілої і визволили її зі страшної пастки. Адже важка секція могла її смертельно травмувати. Потерпілу завезли до лікарні і зробили першу операцію. Адже за діагнозом лікарів, в городянки важко травмована нога та зламана ключиця. Попереду ще одна операція та кількамісячна реабілітація.

Адміністрація центрального парку, де завалилась огорожа, пояснює, що  сильний буревій зруйнував паркан, одна з секцій і не витримала. Після цього трагічного випадку  сюди обмежували доступ людей.

Тепер працівники медіа з’ясовують хто має слідкувати, аби огорожа була завжди в порядку  і не калічила городян, навіть коли трапляються природні катаклізми.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомили, що на Львівщині "швидка" збила пішохода на переході.Неподалік столиці Західного регіону України, карета швидкої допомоги в четвер, 7 жовтня, збила людину на переході. Цей інцидент мав місце на автостраді "Київ-Чоп", в районі населеного пункту Солонка. Момент аварії потрапив на відео через реєстратор іншого водія, який теж їхав трасою. На ролику можна побачити, як мчала лікарська карета, навіть не зменшивши швидкість перед пішохідним переходом, яким в цей час йшов місцевий житель. Коли вже сталось нещастя, кермувальник  медичного авто таки зупинився і присутні в ньому медики почали рятувати львів’янина. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини