Головна Новини Суспільство події На Львівщині "швидка" збила пішохода на переході: момент аварії потрапив на відео
commentss НОВИНИ Всі новини

На Львівщині "швидка" збила пішохода на переході: момент аварії потрапив на відео

Інцидент трапився на автостраді "Київ-Чоп"

8 жовтня 2021, 22:30
Поділіться публікацією:

Неподалік столиці Західного регіону України, карета швидкої допомоги в четвер, 7 жовтня, збила людину на переході. Цей інцидент мав місце на автостраді "Київ-Чоп", в районі населеного пункту Солонка. Момент аварії потрапив на відео через реєстратор іншого водія, який теж їхав трасою. Цей ролик  виклав в мережі львівський депутат Ігор Зінкевич.

На Львівщині "швидка" збила пішохода на переході: момент аварії потрапив на відео

Автомобіль "швидкої допомоги" (фото з відкритих джерел)

 На ролику можна побачити, як мчала лікарська карета, навіть не зменшивши швидкість перед пішохідним переходом, яким в цей час йшов місцевий житель.

Коли вже сталось нещастя, кермувальник  медичного авто таки зупинився і присутні в ньому медики почали рятувати львів’янина.

За інформацією відділу комунікацій Нацполіції Львівщини, 33-річний мешканець сусіднього населеного пункту Новий Розділ, який зазнав травм під час наїзду, вже в лікарні.

Поліціянти порушили кримінальне провадження за ч .1 ст. 286  — порушення правил безпеки дорожнього руху  КК. Кермувальнику Швидкої, якому виповнилось 64 роки, загрожує покарання  строком до 3 років позбавлення волі. Також на такий же час йому буде заборонено керувати транспортним засобом. Зараз за цим фактом проходить розслідування. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скільки людей постраждало у ДТП на ЛьвівщиніНа Львівщині 3 вересня сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Львівській області. У Рудках, що знаходяться в Самбірському районі, на вулиці Самбірській водій не впорався з керуванням та розбився. Вантажний сідловий тягач марки "Рено" збив електроопору на тротуарі і в'їхав у продуктову крамницю.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Kvazi

8 жовтня 2021, 22:40

Правила дорожнього руху 3.1. Водії оперативних транспортних засобів, виконуючи невідкладне службове завдання, можуть відступати від вимог розділів 8 (крім сигналів регулювальника), ... 18, ... за умови увімкнення проблискового маячка синього або червоного кольору і спеціального звукового сигналу та забезпечення безпеки дорожнього руху. За відсутності необхідності додаткового привертання уваги учасників дорожнього руху спеціальний звуковий сигнал може бути вимкнений. 4.13. У разі наближення транспортного засобу з увімкненим проблисковим маячком червоного та (або) синього кольору і (або) спеціальним звуковим сигналом пішоходи повинні утриматися від переходу проїзної частини або негайно залишити її.


Новини