Головна Новини Суспільство події У Львові під час відкриття головної ялинки міста стався конфуз: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові під час відкриття головної ялинки міста стався конфуз: подробиці (ВІДЕО)

Гірлянди не відразу загорілися

18 грудня 2021, 00:25 comments1681
Поділіться публікацією:








В столиці Західної України вже запалили вогні на головній новорічній ялинці в центрі міста. Проте урочистість  була захмарена прикрістю –гірлянди  та прикраси новорічної гості спочатку не запалились. Подію зі святкової церемонії транслювали за посередництвом прямого ефіру  на сторінці Львівської міськради в соціальних мережах.

У Львові під час відкриття головної ялинки міста стався конфуз: подробиці (ВІДЕО)

У місті пройшла церемонія відкриття новорічної ялинки 17 грудня (фото: city-adm.lviv.ua)

 Високу, 17-метрову ялинку знову встановили на Соборній площі міста.

Тут, в передчутті новорічно-різдвяного свята прийшло на площу чимало городян та туристів. Їх привітали львівські посадовці, побажавши усіляких гараздів та веселих свят. Потім була включена ілюмінація і розпочалась святкова процедура запалення гірлянд на вічнозеленій красуні. Але все пройшло  трохи не так, як очікувалось.

Спочатку засяяла тільки половина ялинки, але зірка на вершечку не горіла. Присутні здивовано чекали. І навіть по різному коментували ситуацію. Але пауза затягнулась на недовгий час і за якийсь момент сяяла вже вся ялинка. Щасливі містяни раділи та аплодували. Свято запалення ялинки прикрасили виступи місцевих артистів, пластуни принесли сюди Вифлеємський вогонь.  Також в місті почав працювати святковий Різдвяний ярмарок.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Тіктокери заради відео викрали людину у Львові.В столиці Західної України блогери силою заштовхали городянку до авто і помчали невідомо куди. Поліціянти розпочали спеціальний план Перехоплення", аби відшукати юнку. Пригода, яка шокувала цілий Львів, відбулась на проспекті Свободи. Два юнаки у балаклавах здійснили напад на місцеву жительку і проти її волі запхнули в авто. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини