Головна Новини Суспільство події Тіктокери заради відео викрали людину у Львові: як їх покарають
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіктокери заради відео викрали людину у Львові: як їх покарають

Два юнаки у балаклавах здійснили напад на місцеву жительку

30 вересня 2021, 21:10
Поділіться публікацією:

В столиці Західної України блогери силою заштовхали городянку до авто і помчали невідомо куди. Поліціянти розпочали спеціальний план Перехоплення", аби відшукати юнку. Про це інформує Zaxid.net.

Тіктокери заради відео викрали людину у Львові: як їх покарають

Тіктокери у Львові викрали людину (фото з відкритих джерел)

Пригода, яка шокувала цілий Львів, відбулась на проспекті Свободи. Два юнаки у балаклавах здійснили напад на місцеву жительку і проти її волі запхнули в авто.

Свідки викликали поліціянтів. Копи відреагували миттєво, перекрили всі дороги, в’їзди  та виїзди з міста. Коли цих жартунів відшукали, то вони розповіли, що знімали пригодницьке  відео для соціальних мереж.

 За словами керівниці відділу комунікацій ГУ Нацполіції Львівщини Світлани Добровольської, поліціянти все зробили правильно, миттєво ввели поліційний проєкт "Перехоплення", відшукали порушників та визволили їх полонянку.

Разом з тим, блогери відповідатимуть за свою кумедну витівку. Адже на чотирьох молодих мешканців міста, 3 хлопців та дівчину, завели  адміністративні протоколи про скоєння дрібного хуліганства. Вони сплатять штраф в розмірі 119 гривень або працюватимуть на громадських роботах.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що в Одесі тіктокери знищили орендований будинок заради відео.Вечірка одеської молоді відбулась в селищі Прилиманському. Там 14-річні одесити знайшли за оголошенням приватний котедж і вирішили орендувати його для своїх розваг. Підліткам було так "весело", що вони почали громити меблі. Ще й фільмували весь процес. Хлопчаки зовсім вийшли з-під контролю, вигукували нецензурні слова, виконували навіть національний гімн. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини