Головна Новини Суспільство події В Одесі тіктокери знищили орендований будинок заради відео: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі тіктокери знищили орендований будинок заради відео: що відомо

Зараз їх розшукує власник будинку

27 вересня 2021, 21:00
Поділіться публікацією:

Неподалік міста, яке називають "Перлиною біля моря" місцеві  хлопці, що знімали розважальні ролики для соціальної мережі, побили все в котеджі, який орендували. Про це інформують самі користувачі, які переглянули зафільмоване відео.

 В Одесі тіктокери знищили орендований будинок заради відео: що відомо

Компанія зруйнувала будинок (фото з відкритих джерел)

Вечірка одеської молоді відбулась в селищі Прилиманському. Там 14-річні одесити знайшли за оголошенням приватний котедж і вирішили орендувати його для своїх розваг.

Підліткам було так "весело", що вони почали громити меблі. Ще й фільмували весь процес. Хлопчаки зовсім вийшли з-під контролю, вигукували нецензурні слова, виконували навіть національний гімн.

І громили речі, які стояли в кімнатах. Зокрема, розгромили більярдний стіл, потрощили ліжка та дивани, кидались одне в одного тарілками, понівечили карнизи та картини, потрощили скульптури, знищили все інше, а квіти повиривали з корінням.

Господар котеджу, побачивши цю розруху, взявся за голову. Тепер він шукає юних режисерів, аби вони заплатили йому за все, що тут накоїли. 

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформували про те, що  блогер розгромив супермаркет, щоб зробити ефектне відео.18-літній користувач  соціальних мереж з Росії  в місцевому магазині, серед різного торгового краму та продуктів,  вирішив поганяти у футбол, аби відзняти  суперовий ролик  для своєї сторінки. Стався цей інцидент в населеному пункті Чайківського,  це — Пермський край Російської Федерації. Юнак прийшов до міського торгового центру і почав розмітати полиці руками. Кидати на землю пакунки, бити пляшки. Потім в хід пішов футбольний м’яч. Хулігана спробувала  втихомирити касир магазину, але він не бере до уваги її зауваження.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини