Головна Новини Суспільство події У Львові на хімзаводі стався вибух: назвали причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові на хімзаводі стався вибух: назвали причини

У приміщенні повилітали шибки

21 листопада 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

В місті Львові на території, де працює Львівський хімічний завод, було чути  сильний вибух. Від нього у виробничих приміщеннях підприємства повилітало скло. Про це інформує львівське медіа "Варта-1".

У Львові на хімзаводі стався вибух: назвали причини

На заводі стався вибух (varta1.com.ua)

Дирекція підприємства повідомила, що вибух відбувся з тої причини, що спрацював аварійно-захисний клапан високого тиску.

За словами представника Львівського хімічного заводу, що це спрацювання спричинило такий голосний хлопок, який почули мешканці найближчого району. Хмара, за якою спостерігали люди – це просто пил, який піднявся в повітря.

У зв’язку з цим аварійним спрацюванням немає ніякої небезпеки чи загрози життю, стану здоров’я жителів міста. На місце вибуху прибули представники поліції, рятувальної служби та медичні працівники. Отримавши пояснення, вони залишили заводську територію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у  Львові на жінку впав парканУ місті  Львові важка металева секція огорожі ледве смертельно не травмувала  місцеву мешканку, яка вийшла на прогулянку зі своїми малюками до міського парку. Коли вони йшли біля розважального атракціону "Парк динозаврів", на львів’янку обрушилась обірвана секція чималого 2-метрового паркану.Перехожі підбігли до потерпілої і визволили її зі страшної пастки. Адже важка секція могла її смертельно травмувати. Потерпілу завезли до лікарні і зробили першу операцію. Адже за діагнозом лікарів, в городянки важко травмована нога та зламана ключиця. Попереду ще одна операція та кількамісячна реабілітація. Адміністрація центрального парку, де завалилась огорожа, пояснює, що  сильний буревій зруйнував паркан, одна з секцій і не витримала.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини