Головна Новини Суспільство події У Львові медики вимагають запровадити жорсткий карантин: навіщо (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові медики вимагають запровадити жорсткий карантин: навіщо (ВІДЕО)

Через 10 днів не буде місць для госпіталізації пацієнтів, зазначили лікарі.

27 жовтня 2021, 21:55
Поділіться публікацією:

Очільники львівських медичних закладів, де лікують хворих на коронавірус, ставлять вимогу перед місцевими управлінцями ввести на території регіону жорсткий карантин, тому що  у  ковідних відділеннях вже швидко не буде  вільних ліжок. Про це вони сказали під час пресконференції. Про це повідомляє  УНІАН.

 У Львові медики вимагають запровадити жорсткий карантин: навіщо (ВІДЕО)

Медики вимагають жорсткого карантину (фото з відкритих джерел)

Як повідомила керівниця Львівського  міського відділу охорони здоров’я  Леся Кобецька, в місті критична ситуація зі спалахом коронавірусу.

Вона звернулась до всіх містян, членів міської та регіональної комісії з питань ТЕБ та надзвичайних ситуацій, аби вони разом окреслили заходи, що призведуть до зменшення рівня захворюваності. Адже через якийсь тиждень не буде де розміщати інфікованих городян. І навела сумну статистику.  З 98 наявних апаратів ШВЛ, їх 70% вже залучені. Медичні працівники знаходяться в стані виснаження, саме тому мають бути введені жорстокі правила карантину.

Як зазначила керівниця, кисень для важко хворих у місті є.

Зараз найбільш заповнений місцевий клінічний заклад швидкої допомоги. Як розповів медичний керівник з питань анестезіологічної діяльності Іван Міськів, сьогодні тут  знаходиться 427 хворих львів’ян, 40 з них виходжують за допомогою апаратів ШВЛ, ще 44  важких містян рятують у відділенні реанімації.

 За його словами, ріст хвороби щораз більший. Серед інфікованих, яких виходжують лікарі, дуже мало щеплених містян. Ми не будемо мати де розмістити нових хворих вже через тиждень,- підсумував керівник львівських анестезіологів.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформують про те, що у Львові поліцейський перевіряв кафе без власного COVID-сертифікату.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини