Головна Новини Суспільство події У Львові інфекція "вбила" 8-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові інфекція "вбила" 8-річну дівчинку

Остаточні причини смерті 8-річної дівчинки на Львівщині, встановить експертиза

21 грудня 2021, 23:20 comments1173
Поділіться публікацією:

На Львівщині, в обласному інфекційному медичному закладі пішла з життя 8-річна малючка. Лікарі мають підозру, що їх пацієнтка захворіла  на менінгококову інфекцію. Про це інформує Тvoemisto.tv, оприлюднивши коментар очільника цього закладу Сергія Федоренка.

 У Львові інфекція "вбила" 8-річну дівчинку

Лікарі не змогли врятувати дитину (фото з відкритих джерел)

За його словами, очевидно хвору довгий час лікували самотужки, потім завезли в "Охматдит", вже коли пацієнтка була в дуже важкому стані, шпиталізували в інфекційний заклад. Просто в реанімаційне відділення.

 Як наголосив головлікар, малючка мала судоми та  в неї відбулись зміни на шкірі.

Він зазначив, що дівчинку лікарі не змогли порятувати. Менінгококова інфекція у неї не підтвердилась, але медики в цьому випадку підозрюють цей  важкий недуг. Про остаточну причину смерті малючки дадуть висновок експерти.

Важливо, що  менінгокок – один з кількох видів бактерій, що призводить до бактеріального менінгіту. 

Менінгококова інфекція можлива в малюків, старших людей, що мають несталий імунітет. Менінгокок може перейти  від одного хворого до іншого за допомогою повітряно-крапельного шляху через слину або мокроту. Це можливо  під час кашлю хворого чи поцілунку, або спільного проживання  з хворою людиною.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців.У Львівській області, в містечку Новояворівськ дворічна малючка працювала з матір’ю на кухні і всадила руку в електром’ясорубку. На жаль, лікарям довелось видалити їй три пальчики. За інформацією рятувальної служби, ввечері їх фахівці отримали терміновий виклик про допомогу з Новояворівського медичного закладу. Саме туди госпіталізували маленьку городянку із затиснутою рукою в побутовому приладі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tvoemisto.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини