Головна Новини Суспільство події У Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців: що відомо про трагедію (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців: що відомо про трагедію (ВІДЕО)

Дівчинці ампутували три пальці на лівій руці

26 жовтня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:








У Львівській області в містечку Новояворівськ двохрічна малючка працювала з матір’ю на кухні і всадила руку в електром’ясорубку. На жаль, лікарям довелось видалити їй три пальчики. Про це інформує відділ комунікацій ГУ ДСНС Львівщини.

У Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців: що відомо про трагедію (ВІДЕО)

Маленькій дівчинці ампутували три пальці (Скріншот)

 За інформацією рятувальної служби, ввечері їх фахівці отримали терміновий виклик про домогу з Новояворівського медичного закладу. Саме туди госпіталізували маленьку городянку із затиснутою рукою в побутовому приладі.

 Як розповів фахівець ГУ ДСНС Львівщини Роман Грицай, пацієнтку районні лікарі відправили до Львова  у 8-мий міський клінічний заклад.

Туди за каретою швидкої і поїхали львівські рятувальники, щоб звільнити дитячу ручку з кухонного агрегата.

За словами Роман Грицая, це була складна ситуація, адже ручку затиснуло в побутовій техніці дуже щільно і рятувальники не могли скористатись  електроінструментами. Довелось злощасну м’ясорубку розбирати, використовуючи гідравлічний розтискач, ламати техніку на частини. Вистражданій дитині звільнили руку і  медики розпочали операцію.

На жаль, врятувати крихітці всі пальчики, хірурги не змогли. Їх в агрегаті покрутило і ще вони були довгий час без припливу крові. Тому хірургам довелось видалити три пальці  на лівій руці маленької пацієнтки. Вціліли лише перший та п’ятий. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області кінь відкусила щоку дитині.Інцидент стався в селі Золочівського району. Дитина хотіла погладити лоша, проте закінчилося все дуже плачевно. У той момент, коли дівчинка простягнула руку до тварини, кобила, яка стояла поруч, раптово для всіх дуже негативно відреагувала на це і почала нападати на дитину. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини