Головна Новини Суспільство події У Львівській області кінь відкусила щоку дитині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області кінь відкусила щоку дитині

Наразі дитина знаходиться в лікарні

21 липня 2021, 19:01
Поділіться публікацією:

П'ятирічна дівчинка, яка живе в селі у Львівській області, стала жертвою нападу коня. Зараз дитину готують до операції. Про це інформує ZAXID.NET, посилаючись на власні джерела.

У Львівській області кінь відкусила щоку дитині

Кінь відкусив щоку дитині. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався в селі Золочівського району. Дитина хотіла погладити лоша, проте закінчилося все дуже плачевно. У той момент, коли дівчинка простягнула руку до тварини, кобила, яка стояла поруч, раптово для всіх дуже негативно відреагувала на це і почала нападати на дитину. Розлючена тварина вчепилася дівчинці в праву щоку.

Дорослі одразу ж відтягли дитину від коня. Однак цей укус залишив на щоці дівчинки досить сильні травми. Крім того, постраждала дуже злякалася. На місце події викликали медиків, дівчинку госпіталізували.

Нині дитина знаходиться в лікарні. Про її стан нічого не повідомляють. Медики лише зазначили, що розмір дефекту м'яких тканин становить 5 на 8 сантиметрів. Також відомо, що вже незабаром дівчинці проводитимуть операцію на щоці. Лікарі намагатимуться відновити пошкоджену укусом частину обличчя дитини.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Індії гігантський крокодил напав на сторожа і буквально відірвав йому ногу. На допомогу прийшли люди, які почули крики чоловіка і почали бити хижака камінням і палицями, проте той не випускав з пащі ногу своєї жертви. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання інформувало про те, що в Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, коли той справляв нужду в океані. На пляжі, де це сталося, були попереджувальні про акул оголошення, але чоловік їх проігнорував.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Макс

21 липня 2021, 19:11

Зачем подпускать ребенка к лошаку, особенно, когда рядом кобыла?! Вы бы еще позволили медвежонка погладить, когда рядом медведица.


Новини