Головна Новини Суспільство події У львівському парку іноземці зарізали і смажили козу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У львівському парку іноземці зарізали і смажили козу (ФОТО)

Тварину вбили та просто серед парку розкладали вогнище

18 серпня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

 Інцидент з козою   стався сьогодні, 18 серпня, у Львові. Гості столиці Західної  України серед білого дня вирішили поласувати шашликом з кози. Іноземці робили це просто в міському парку  "Знесіння". Тварину вбили та просто серед парку розкладали вогнище. Зупинили їх  працівники поліції. Про пригоду інформує прес-служба патрульної поліції Львівщини.

У львівському парку  іноземці зарізали і смажили козу (ФОТО)

Інцидент трапився в міському парку "Знесіння" (фото з відкритих джерел)

 Шоковані львів’яни, які бачили, як четверо іноземців з ножами ведуть в гущавину козу,  викликали правоохоронців  на місце пригоди.

 Патрульні знайшли любителів свіжини за роботою. Вони вже розклали вогнище просто посеред парку  та смажили м'ясо.

 Слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції затримала вандалів. Тепер молодим гостям з за кордону  доведеться відповідати за жорстоке поводження з тваринами.  Відповідальність їм пред’явлено за ч. 3 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами вчинене групою осіб) ККУ.

У львівському парку  іноземці зарізали і смажили козу (ФОТО) - фото 2
У львівському парку  іноземці зарізали і смажили козу (ФОТО) - фото 3

Чи, як наголосили правоохоронці, за ч. 2 ст. 89 (Жорстоке поводження з тваринами вчинене групою осіб) КУпАП.

Іноземці вже спілкувались з представниками слідства,  Розповіли, що козу придбали  в населеному пункті біля Львова, щоб  поласувати смаженим  м’ясом.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини. Вночі в поліцію Львова надійшло кілька курйозних викликів. Житель Сихівського району скаржився на свою дружину і просив йому привести "Двох високих Полін". Зателефонувавши в поліцію вперше, житель Львова заявив, що його пограбувала жінка. Але далі він повідомив, що вкрадена була його любов. Потім він поскаржився в поліцію на свою дружину через те, що вона відмовляється займатися з ним сексом. Наступне повідомлення було про те, що він боїться підходити до своєї дружини, щоб його не звинуватили в сексуальному домаганні.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

19 серпня 2021, 06:33

То есть, козу пожарить на Украине нельзя, сразу привлекут к ответственности. А вот людей сжечь, как в Одессе, пожалуйста. Уже который год никто не сел и следствие не ведется.


Новини