Головна Новини Суспільство події У Львівській області в саморобному наметі живцем згорів однорічний хлопчик (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області в саморобному наметі живцем згорів однорічний хлопчик (ФОТО)

Мати розтопила пічку-”буржуйку” і залишила дитину без догляду

6 листопада 2021, 22:15 comments1202
Поділіться публікацією:

В місті Жидачеві в тимчасовому наметі, покритому поліетиленовою плівкою у вогні загинув малюк. Ця трагедія сталась на території табору закарпатських ромів. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Львівщини.

У Львівській області в саморобному наметі живцем згорів однорічний хлопчик (ФОТО)

Мати лишила дитину (фото: Нацполіція)

 Про загибель сина поліціянтів повідомила 23-річна мешканка Закарпаття, мешканка мандрівного табору ромів. За її словами, вони мешкали в тимчасовому шатрі, дерев’яний каркас якого був покритий штучною плівкою. Аби його нагріти, бо було вже холодно, вона запалила саморобну пічку і вийшла за водою до озера. Про те, що може статись лихо, вона і не подумала.Малюк залишився без нагляду. Поки вона була відсутня, палатка почала горіти і малюк  загинув у вогні.

 Жінку ромської національності працівники львівської поліції затримали. Вона обвинувачується  у злісному невиконанні обов’язків по догляду за дитиною. Санкція цієї статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальцівУ Львівській області в містечку Новояворівськ двохрічна малючка працювала з матір’ю на кухні і всадила руку в електром’ясорубку. На жаль, лікарям довелось видалити їй три пальчики. За інформацією рятувальної служби, ввечері їх фахівці отримали терміновий виклик про допомогу з Новояворівського медичного закладу. Саме туди госпіталізували маленьку городянку із затиснутою рукою в побутовому приладі.Як розповів фахівець ГУ ДСНС Львівщини Роман Грицай, пацієнтку районні лікарі відправили до Львова  у 8-мий міський клінічний заклад. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини