Головна Новини Суспільство події У Львівській області шкільний автобус з дітьми зіткнувся з фурою: подробиці ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області шкільний автобус з дітьми зіткнувся з фурою: подробиці ДТП

В результаті ДТП травми отримали 8 дітей

17 листопада 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

На Львівщині  шкільний транспорт  скоїв зіткнення з вантажним авто.  Травми різної тяжкості має 8 школярів.  Про це інформує пресслуба ГУ Нацполіції Львівщини.

У Львівській області шкільний автобус з дітьми зіткнувся з фурою: подробиці ДТП

У ДТП зі шкільним автобусом у Львівській області постраждали діти (lv.npu.gov.ua)

Автотроща  відбулась вранці в районі населеного пункту Бишів Львівського регіону. Транспорт, яким перевозять учнів, скоїв зіткнення з вантажним автомобілем. В салоні авто їхало 12 школярів.

Під час зіткнення 16-річний хлопчик був травмований, медики забрали його до лікарні. Ще семи школярикам, які також травмувались, діагнози уточнюють.

 На місці цього ДТП працюють працівники поліції, які з’ясовують всі моменти зіткнення.

 За  фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ. Це — порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція цієї статті говорить про покарання  до трьох років обмеження волі. Крім того, обвинувачений буде позбавлений права керувати транспортними засобами так само на 3 роки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області в саморобному наметі живцем згорів однорічний хлопчикВ місті Жидачеві в тимчасовому наметі, покритому поліетиленовою плівкою у вогні загинув малюк. Ця трагедія сталась на території табору закарпатських ромів. Про загибель сина поліціянтів повідомила 23-річна мешканка Закарпаття, мешканка мандрівного табору ромів. За її словами, вони мешкали в тимчасовому шатрі, дерев’яний каркас якого був покритий штучною плівкою. Аби його нагріти, бо було вже холодно, вона запалила саморобну пічку і вийшла за водою до озера. Про те, що може статись лихо, вона і не подумала.Малюк залишився без нагляду. Поки вона була відсутня, палатка почала горіти і малюк  загинув у вогні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини