Головна Новини Суспільство події У Львівській області на території храму чоловік проводив ритуали (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області на території храму чоловік проводив ритуали (ВІДЕО)

Чоловік малював білою фарбою хрести, потрощив більшу частину огорожі та розливає скрізь якусь рідину

29 жовтня 2021, 20:20
Поділіться публікацією:

 Неподалік міста Львова в населеному пункті Брюховичі незнайомець пізньої ночі проник на територію храма Різдва Пресвятої Богородиці і здійснював там загадкові дії. Відеоролик про це святотатство на  церковній території розмістили в соціальних мережах.

У Львівській області на території храму чоловік проводив ритуали (ВІДЕО)

Дивні ритуали потрапили на камеру (фото з відкритих джерел)

Подія біля храму сталась 28 жовтня. На кадрах, які зафільмували камери спостереження, можна побачити, що людина, яка не є парафіянином цієї церкви, скоює дії святотатства. Малює білою фарбою хрести, потрощила більшу частину огорожі та розливає скрізь якусь рідину.

 Вандал, який проник до брюховичівського храму, немолодий, за описом місцевих жителів, його вікова межа 40-50 років. Зараз його розшукують представники цієї львівської громади.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області люди провалилися в величезну яму зі сміттям.27 жовтня до фахівців рятувальної служби звернулись за допомогою жителі  міста Трускавець. Вони повідомили, що в місті люди впали у глибоке провалля зі сміттям. Ця ситуація сталась на вулиці Василя Стуса.  В проваллі, глибина якого майже чотири метри, на дні було двоє городян. Вони не могли звідти вилізти, тому рятували їх з несподіваної пастки рятувальники. Як інформує відділ комунікацій, фахівці державної рятувальної служби, використовуючи штурмову драбину, спустились в це провалля, обв’язали містян мотузками та підняли на поверхню. Також їх оглянули медики. Проводили цю рятувальну операцію п’ятеро працівників ДСНС Львівщини. Як з'ясувалось, потерпілі на щастя не отримали серйозних ушкоджень від того, що впали у провалля. Тому відмовились від госпіталізації. Але актуальним є інше. Чому ця пастка-провалля відкрите просто на вулиці міста.  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини