Головна Новини Суспільство події У Львівській області люди провалилися в величезну яму зі сміттям (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області люди провалилися в величезну яму зі сміттям (ФОТО)

Постраждалих довелося визволяти рятувальникам

28 жовтня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

В місті Трускавець  городяни впали у глибоке 4-метрове провалля  і без сторонньої допомоги не могли звідти вибратись. Їх діставали місцеві рятувальники. Про це інформує відділ комунікацій ДСНС Львівщини.

У Львівській області люди провалилися в величезну яму зі сміттям (ФОТО)

В ямі опинилися дві особи (фото - ДСНС Львівської області)

 За їх інформацією, 27 жовтня до фахівців рятувальної служби звернулись за допомогою жителі  міста Трускавець. Вони повідомили, що в місті люди впали у глибоке провалля зі сміттям. Ця ситуація сталась на вулиці Василя Стуса.  В проваллі, глибина якого майже чотири метри, на дні було двоє городян. Вони не могли звідти вилізти, тому рятували їх з несподіваної пастки рятувальники.

Як інформує відділ комунікацій, фахівці державної рятувальної служби, використовуючи штурмову драбину, спустились в це провалля, обв’язали містян мотузками та підняли на поверхню. Також їх оглянули медики.

Проводили цю рятувальну операцію п’ятеро працівників ДСНС Львівщини. Як з'ясувалось, потерпілі на щастя не отримали серйозних ушкоджень від того, що впали у провалля. Тому відмовились від госпіталізації.

Але актуальним є інше. Чому ця пастка-провалля відкрите просто на вулиці міста. Адже туди могли потрапити  й діти. Тому, те, що трапилось  є сигналом для міської влади Трускавця.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Львівській області 2-річна дівчинка залишилася без трьох пальців.У Львівській області в містечку Новояворівськ дворічна малючка працювала з матір’ю на кухні і всадила руку в електром’ясорубку. На жаль, лікарям довелось видалити їй три пальчики. ввечері їх фахівці отримали терміновий виклик про допомогу з Новояворівського медичного закладу. Саме туди госпіталізували маленьку городянку із затиснутою рукою в побутовому приладі.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини