Головна Новини Суспільство події У Луцьку п'яний водій збив єпископа на тротуарі: подробиці моторошної ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луцьку п'яний водій збив єпископа на тротуарі: подробиці моторошної ДТП

Аварія в центрі міста, на проспекті Василя Мойсея

15 листопада 2021, 18:55
Поділіться публікацією:

Минулої неділі пізно ввечері у місті Луцьку 23-річний кермувальник іномарки на великій швидкості вискочив на тротуар і завдав важких травм місцевому єпископу, який йшов вулицею. Після смертельного зіткнення представник місцевого духовенства помер в лікарняній палаті після його госпіталізації. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Волині.

У Луцьку п'яний водій збив єпископа на тротуарі: подробиці моторошної ДТП

Єпископ помер у лікарні (фото: Нацполіція)

За оприлюдненою інформацією, зіткнення відбулося в центрі міста, на проспекті Василя Мойсея. Молодий кермувальник в стані алкогольного сп’яніння не дав ради швидкісному авто,  вилетів на пішохідну частину проспекту, де і скоїв смертельний наїзд на місцевого священнослужителя.

Від дій злісного порушника правил дорожнього руху смертельно постраждав 60-річний єпископ Волинської та Галицької Незалежної Апостольської Православної Церкви, керівник і постійний ведучий Біблійної школи духовного вдосконалення Олег Ведмеденко. Потерпілого відправили до міського медичного закладу, але лікарі не змогли врятувати його.

Поліціянти затримали кермувальника, який ще й хотів втекти. Під час перевірки в крові цього водія  було виявлено чималу дозу алкоголю -1,21 проміле. Він затриманий, а іномарка, на якій було скоєно наїзд на людину, зараз знаходиться  на штрафмайданчику.

 Відкрито кримінальне провадження за ч. 3  ст. 286-1 ККУ. Це порушення правил безпеки дорожнього руху чи експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп'яніння. Санкція статті передбачає для обвинуваченого  чималий термін тюремного ув’язнення: від 5 до 10 років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Луцьку людей терміново евакуйовували з супермаркету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини