Головна Новини Суспільство події У Львові в житловому будинку стався вибух газу: нові подробиці та відео з місця події
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові в житловому будинку стався вибух газу: нові подробиці та відео з місця події

У Львові вибух газу пошкодив житловий будинок

13 грудня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

В місті Львів вечірньої пори  в кількаповерховому  будинку, де розміщені квартири, стався вибух газу. Місцеві рятувальники, які там працювали, виклали відеоролик. Про сам інцидент інформує ГУ ДСНС Львівського регіону.

У Львові в житловому будинку стався вибух газу: нові подробиці та відео з місця події

Рятувальники ліквідували пожежу, що виникла після вибуху газу в житловому будинку у Львові (facebook.com/MNSLVIV)

 На відео відзнято  ситуацію за кілька хвилин після вибуху голубого палива.  Чітко можна побачити, що з вікон помешкання другого поверху  вже виглядають язики вогню. Місцеві рятувальники зразу ж почали локалізувати пожежу. Та разом з тим проводити евакуацію мешканців  будинку, який постраждав від побутового інциденту.

 В Головному управлінні ДСНС Львівського регіону розповіли, що пожежу, яка виникла після того, як вибухнув газ, вони ліквідували повністю. Обстежили задимлені житлові приміщення і вивели з небезпеки трьох мешканців. Їх відправили до медичного закладу після того, як їх обстежили медики.

 Щоб локалізувати вогонь в житловій забудові, рятувальники задіяли 5 одиниць спецтехніки та 24 рятувальників. Зараз повністю з’ясовується за яких обставин мав місце побутовий інцидент та причини вибуху.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  у Львові серед вулиці з-під асфальту вирвався стовп вогню.Мешканці столиці Західного регіону нашої держави  в понеділок  стали свідками шокуючого інциденту. В старому місті, просто на проїжджій частині почала горіти бруківка, якою вимощена вулиця. Сильний вогонь йшов з під землі, наче там стояв якийсь підземний резервуар з нафтопродуктами. Містяни не розгубились, не панікували, а викликали поліцію та представників комунальних служб. Причина загоряння прозаїчна: стався витік в трубі на підземній газовій магістралі, яка проходить центром  Львова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини