Головна Новини Суспільство події У Львові серед вулиці з-під асфальту вирвався стовп вогню (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові серед вулиці з-під асфальту вирвався стовп вогню (ВІДЕО)

Причиною "інфернальної" події стала аварія на газогоні

20 вересня 2021, 17:54
Поділіться публікацією:

Мешканці столиці Західного регіону нашої держави  в понеділок  стали свідками шокуючого інциденту. В старому місті, просто на проїжджій частині почала горіти бруківка, якою вимощена вулиця. Сильний вогонь йшов з під землі, наче там стояв якийсь підземний резервуар з нафтопродуктами.  Про це інформує пресслужба патрульної поліції Львівщини.

У Львові серед вулиці з-під асфальту вирвався стовп вогню (ВІДЕО)

У Львові зайнявся газопровід посеред вулиці (фото t.me/lvivpatrolpolice)

Містяни не розгубились, не панікували, а викликали поліцію та представників комунальних служб. Причина загоряння прозаїчна: стався витік в трубі на підземній газовій магістралі, яка проходить центром  Львова на вулиці Дудаєва, 7.

Поліціянти  тимчасово зупинили  рух авто та міських тролейбусів й трамваїв, а  газовики та ремонтники  почали виконувати свою роботу та ліквідовувати витік голубого палива.

Обранець Львівської міської громади Ігор Зінкевич розповів, що ще раніше на цій ділянці вулиці була чимала вибоїна, місцеві мешканці казали, що звідти  просочується голубе паливо.

Факел вогню запалав від іскри з електрокабелю.

Поки триватимуть ліквідаційні роботи на вулиці,  у двох районах частини старого міста перекриють голубе паливо.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли своїх читачів про те, що у Львові Віктор Ющенко їздив вулицями міста на підпитку. Не експрезидент, а мешканець Львова Віктор Ющенко  добряче напідпитку мчав вулицями міста, допоки не попався місцевим вартовим порядку. На щастя, водій-випивоха нікого не вбив та не покалічив. Зате він у 17 разів перевищив норму вживання алкоголю і за вироком Шевченківського районного суду змушений буде сплатити 34 тисячі гривень  штрафу, як покарання за те, що сів за кермо п’яним. Львівський пан Ющенко управляв автомобілем з 3,45 проміле алкоголю в крові. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини