Головна Новини Суспільство події У Львівській області сталася аварія за участю автобуса: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області сталася аварія за участю автобуса: є постраждалі

В результаті аварії постраждало семеро пасажирів автобуса

28 липня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

У Самборському районі Львівської області автобус з пасажирами злетів у кювет. В результаті аварії постраждали сім осіб. Про це пише "РБК-Україна" з посиланням на поліцію Львівської області.

У Львівській області сталася аварія за участю автобуса: є постраждалі

Повідомляється, що ДТП сталася сьогодні у першій половині дня в районі села Велика Озимина. Як встановила поліція, водій маршрутного автобуса Самбір-Дрогобич на повороті не впорався з керуванням і з'їхав у кювет.

"В результаті ДТП сім пасажирів автобуса, у тому числі 4-річна дитина, звернулися за медичною допомогою. Зараз їх діагнози уточнюються", — йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, яке спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, — обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же термін. Поліцейські встановлюють обставини події.

Нагадаємо, у Львівській області на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю трьох автомобілів, в результаті чого постраждали чотири людини. Правоохоронці встановлюють всі обставини аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини