Головна Новини Суспільство події У курортному Єгипті розбився туристичний літак
commentss НОВИНИ Всі новини

У курортному Єгипті розбився туристичний літак

Повітряне судно щодня здійснювало розважальні польоти над Хургадою: туристам відкривався прекрасний вид на Єгипет з висоти

6 серпня 2020, 14:02 comments2220
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 6-го серпня, в аеропорту курортного містечка Ель-Гуна, яке знаходиться в передмісті Хургади на півдні Єгипту, сталася аварія за участю приватного літака. Про це пише місцеве видання Аль-Яум ас-Сабіа.

У курортному Єгипті розбився туристичний літак

Повідомляється, що дане повітряне судно щодня здійснювало розважальні польоти: туристам відкривався прекрасний вид на Єгипет з висоти. Однак цього разу сталося непередбачене: літак зіткнувся із землею злітно-посадкової смуги аеропорту. В кабіні перебувало двоє пілотів і пасажир: двох людей госпіталізували, про стан третьої місцеві ЗМІ поки не повідомляють.

У курортному Єгипті розбився туристичний літак - фото 2

Нагадаємо, українці, попри пандемію у всьому світі, можуть подорожувати, і для наших громадян відкриті 38 країн. Про це сьогодні   повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. За словами міністра, раніше свої кордони для українців відкрили 39 країн. Однак нещодавно з цього списку зникли Сейшельські острови, які все ж передумали пускати наших туристів у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в країні. Повний список  представлений по посиланню.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини