Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі загорівся прогулянковий катер - ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі загорівся прогулянковий катер - ВІДЕО

Катер для річкових прогулянок загорівся посеред ночі на місцевому причалі

13 серпня 2020, 10:10 comments1033
Поділіться публікацією:

У Кривому Розі посеред ночі загорівся прогулянковий катер. Вогонь спалахнув на одному з причалів Кресовського водосховища. Про це повідомила в Facebook прес-служба Управління ДСНС України в Дніпропетровській області.

У Кривому Розі загорівся прогулянковий катер - ВІДЕО

Пожежа на прогулянковому катері. Фото: ДСНС

Повідомлення про пожежу на причалі рятувальники отримали о 3:23 ночі. Виявилося, що вогнем охопило прогулянковий 12-місний катер "Анна", який був пришвартований там на ніч. На щастя, нікого з людей на борту в цей момент не було. Ніхто під час пожежі не постраждав. Протягом години вогонь вдалося загасити. Загальна площа пожежі склала 40 квадратних метрів.

Пізніше вдалося з'ясувати, що вогонь спалахнув усередині самого катера. Чому — експерти ще з'ясовують. Остаточно причину пожежі поки що не встановлено.

Вогонь завдав шкоди транспортному засобу досить сильно. Він знищив обшивку, меблі та внутрішнє оздоблення приміщень. Також полум'я пошкодило двигун катера.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про те, що в Чехії загорілася панельна багатоповерхівка. Вогнем охопило відразу кілька поверхів. Загинуло більше десятка людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини