Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі загинули троє працівників комунального підприємства: які версії в поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі загинули троє працівників комунального підприємства: які версії в поліції

У поліції розглядають версію про порушення правил безпеки

19 вересня 2021, 17:35
Поділіться публікацією:








У Кривому Розі загинули троє працівників комунального підприємства: які версії в поліції

У колектор впали троє чоловіків, фото ДСНС

У Кривому Розі в суботу, 18 вересня, близько 10:00 ранку сталася трагедія. Про це повідомляють у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

Диспетчер комунального підприємства "Кривбасводоканал" викликав працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) для порятунку працівників. Відомо, що на території підприємства, розташованого на вулиці Нікопольське шосе, троє працівників впали у горизонтальний відстійник.

Колеги зниклих у відстійнику повідомили про подію диспетчеру, адже не могли самостійно дістатися до постраждалих. На місце приїхали рятувальники. Коли вони спустилися в колектор, то виявили там тіла людей. Потерпілі не подавали ознак життя. З глибини шести метрів людей за допомогою мотузки дістали рятувальники та передали колегам на поверхні.

Повідомляється, що троє чоловіків, яких дістали з глибини, вже були мертвими. Особи загиблих встановлені — це чоловіки віком 59, 39 і 43 років. На місці працювали 15 працівників ДСНС України в області.

У поліції кажуть, що загиблі виконували роботи з підвищеною небезпекою. За попередньою версією, їх затягнуло в насос.

За фактом порушено кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Тіла загиблих будуть відправлені в бюро судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Кривому Розі пара пенсіонерів наклала на себе руки. Пенсіонери, які проживали в Інгулецькому районі міста, здійснили подвійне самогубство. Постраждалими стали 83-річна жінка та її 84-річний чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини