Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі на вулиці знайшлили більше кілограма ртуті:подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі на вулиці знайшлили більше кілограма ртуті:подробиці

Рятувальники очистили забруднену поверхню.

5 жовтня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:

В індустріальному центрі Дніпровщини, в місті Кривий Ріг просто серед міста перехожі знайшли більше 1 кілограма ртуті. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС Дніпровщини.

У Кривому Розі  на вулиці знайшлили більше кілограма ртуті:подробиці

У Кривому Розі на вулиці зібрали понад кілограм ртуті ( фото прес-служба ДСНС Дніпропетровської області)

В міську Службу порятунку сьогодні, 5 жовтня,  в передобідню пору звернувся житель міста, який розповів, що на одній з вулиць Металургійного району знайдено ртуть. Вона могла б зашкодити здоров'ю городян, які нічого не підозрювали про небезпеку.

 Як сказано в інформації, працівники рятувальної служби обстежили підозрілі території і знайшли більше кілограма цієї небезпечної  речовини на площі майже 1 кв. м.

Фахівці, які мали на собі засоби захисту органів дихання, зібрали цю шкідливу для здоров’я знахідку  в спеціальну герметичну місткість та здійснили демеркуризацію забрудненої міської території, де розлили речовину, використовуючи мильно-содовий розчин.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв про те, що У Кривому Розі чоловік зґвалтував свого малолітнього пасинка.У Дніпропетровській області судили насильника


 Як стало відомо, інцидент стався у 2019 році в місті Кривий Ріг. З того часу чоловіка намагалися притягти до відповідальності. Згідно з даними правоохоронних органів, злочин сталося у гуртожитку Металургійного району міста. Зловмисник зі своєю співмешканкою і подругою розпивали спиртні напої. Коли жінки пішли, чоловік напав на свого 8-річного пасинка і поглумився з нього. Хлопчик також отримав легкі тілесні ушкодження.
На суді підозрюваний не визнавав свою провину, проте у правоохоронців виявилося достатньо доказів, щоб той був покараний. Суд визнав чоловіка винним.

 

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини