Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі батьки скинулися та купили пістолет Макарова для школи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі батьки скинулися та купили пістолет Макарова для школи: подробиці

Батьки купили пістолет за свої гроші

1 грудня 2021, 22:40
Поділіться публікацією:

В Дніпропетровському регіоні, в місті Кривий Ріг батьки школярів одного з міських навчальних закладів прийняли рішення зібрати певну суму коштів, аби дирекція освітньої установи придбала зброю -  пневматичний пістолет Макарова, щоб їх діти за його допомогою освоїли навички зі стрільби. Про це пишуть в соціальних мережах, зокрема, на сторінці Покровського ліцею Криворізької міськради.

У Кривому Розі батьки скинулися та купили пістолет Макарова для школи: подробиці

У Кривому Розі батьки купили пістолет для школи (фото: facebook.com/Криворожский Покровський ліцей Криворізької міської ради)

В повідомленні йдеться, що завдяки розумінню і підтримці батьківської спільноти школярів цього навчального закладу увесь час відбувається підтримка роботи ліцею.

Аби подальші заняття з навчальної дисципліни "Захист України" та практичні заняття, на яких місцеві педагоги  відточують майстерність в юнаків та дівчат, проходили успішно, було прийнято рішення купити  пневматичну зброю. Для цього та, враховуючи побажання ліцеїстів, дирекція ліцею придбала для навчальних занять саме  пістолет  Макарова.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кривому Розі мати з речами під будівлею мерії залишила 9 дітейВ місті Кривий Ріг місцева жителька, мама 9 дітей привела їх до міської ради разом з документами й одягом, і  полишила біля  будівлі. Городянка пояснює цей вчинок тим, що змушена була так зробити, бо в родині склались непрості життєві обставини. За словами жінки, вона не змогла оформити соціальну допомогу, бо для цього потрібно пред’явити багато документів, і серед них довідку про платню колишнього чоловіка, з яким вона офіційно не розлучилась. Тому оформити державні виплати, щоб на них годувати дітей, не вийшло.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини