Головна Новини Суспільство події У Кривому Розі мати з речами під будівлею мерії залишила 9 дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кривому Розі мати з речами під будівлею мерії залишила 9 дітей

Жінка поскаржилася, що більше не може прогодувати своїх малюків

17 листопада 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

В місті Кривий Ріг місцева жителька, мама 9 дітей привела їх до міської ради разом з документами й одягом, і  полишила біля  будівлі. Городянка пояснює цей вчинок тим, що змушена була так зробити, бо в родині склались непрості життєві обставини. Про це інформують "Свои".

У Кривому Розі мати з речами під будівлею мерії залишила 9 дітей

У Кривому Розі мати залишила 9 дітей з речами під будівлею міськради (фото з відкритих джерел)

 За словами жінки, вона не змогла оформити соціальну допомогу, бо для цього потрібно пред’явити багато документів, і серед них довідку про платню колишнього чоловіка, з яким вона офіційно не розлучилась. Тому оформити державні виплати, щоб на них годувати дітей, не вийшло.

 Разом з тим, багатодітна мама хотіла оформити синів і доньок у притулок, але там  їй відказали чиновники служби в справах дітей, мотивуючи свою відповідь тим, що там немає вільних місць. Залишилось привести 9 своїх нащадків під приміщення мерії.

 За словами мешканки Кривого Рогу, вона немає  за що купити продукти і чим годувати малюків.  З тої причини, що не може  оформити хоч якісь виплати. Не має ні аліментів, ні належної в таких випадках державної допомоги малозабезпеченим. Немає  коштів, щоб дітей забезпечити.  Тому я їх зібрала, підвезла до міської ради і  лишила біля установи.

 Мешканка Кривого Рогу, не хоче, аби діти в її родині росли голодними. Тому переконана, що країна буде піклуватись про них.

 Як вона зазначила, не хоче  прирікати їх на голод. Знає, що про них потурбуються, адже є 7 хлопців, майбутніх захисників країни.

Зараз покинутих дітей забрали до реабілітаційного центру.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кривому Розі чоловік зі зброї стріляв у підлітків.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/svoiKR/191
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини