Головна Новини Суспільство події У Криму море несподівано змінило колір (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму море несподівано змінило колір (ВІДЕО)

В Євпаторії море пожовтіло

28 грудня 2021, 20:35
Поділіться публікацією:








Акваторія Чорного моря в районі міста Євпаторія раптово змінила колір. Звична морська вода набрала жовтого кольору.  Причина цього явища – шторм, через який піднімається пісок з морського дна і він навіть не осідає. Саме пісок придає хвилям незвичний відтінок яскраво-золотистого кольору. Про це інформує місцевий "7 канал".

У Криму море несподівано змінило колір (ВІДЕО)

В Євпаторії море стало жовтого кольору (фото з відкритих джерел)

Коли відеоролик  з інформацією про жовтий колір моря був виставлений в мережі, мешканці міста кинулись в паніку. Багато хто висловлював думку, що таке явище спричинене екологічною катастрофою, інші користувачі почали звинувачувати  автора відеосюжету, що все це він змонтував.

Місцеві екологи висловились, що не слід лякатись такої ситуації на морі. Бо вона по-своєму красива, але короткочасна. Море знову стане темно синім, тобто повернеться до своїх природних  барв, вже за годину-півтори після стихії.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Одесі показали, як парує мореВ місті Одеса можна спостерігати унікальне природне явище – як парує море. Воно викликане різницею температур: холодного повітря і значно теплішої температури морської води. Навколо міста море парує, бо є відчутна різниця температур. Зокрема, сьогодні, 23 грудня вночі в місті було десять градусів морозу, а морська вода має сталу температуру — плюс п’ять градусів. Через те і море запарувало.  Коли з’явилось сонце, морозна погода в місті, ці випари над морською поверхнею утворюють неймовірні візерунки.  Разом з тим, городяни милуються таким рідкісним і дуже гарним явищем морської стихії. А от моряки чекають, поки ці пари зникнуть.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини