Головна Новини Суспільство події В Одесі показали, як парує море (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі показали, як парує море (ВІДЕО)

Унікальне природне явище – як парує море в Одесі

23 грудня 2021, 23:20
Поділіться публікацією:








В місті Одеса можна спостерігати унікальне природне явище – як парує море. Воно викликане різницею температур: холодного повітря і значно теплішої температури морської води. Про це інформує ТСН.

В Одесі  показали, як парує море (ВІДЕО)

В Одесі парує море (dumskaya.net)

 Навколо міста море парує, бо є відчутна різниця температур. Зокрема, сьогодні, 23 грудня вночі в місті було десять градусів морозу, а морська вода має сталу температуру — плюс п’ять градусів. Через те і море запарувало.

 Коли з’явилось сонце, морозна погода в місті, ці випари над морською поверхнею утворюють неймовірні візерунки.

 Разом з тим, городяни милуються таким рідкісним і дуже гарним явищем морської стихії. А от моряки чекають, поки ці пари зникнуть. Адже вони заважають навігації, зокрема, через це реально зменшується видимість в морі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що мережу вразили спортивні бабусі в ОдесіВ місті Одеса дві місцеві пенсіонерки, перебуваючи на спортмайданчику,показували витривалість, свій бадьорий дух, незважаючи на вік та те, як усім потрібно дружити зі спортом. Відеоролик, де поважні одеситки, виконують на свіжому повітрі різні спортивні вправи, опублікований в Telegram-каналі. Автор цього відео фрагмента супроводив його короткою ремаркою: "Зацініть, що витворяють одеські бабусі о 7 ранку".  На відео дві поважні одеситки, які починають свій новий день із спортивних занять. Вони прийшли на свій спортивний майданчик. Кожна з городянок знайшла собі тренажер до вподоби і займалась на ньому, виконуючи спортивні вправи. Вони швидко рухались, особливо активно відпрацьовували улюблені  вправи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини