Головна Новини Суспільство події У Кременчуці померла 4-річна дівчинка, на яку в дитсадку впало дерево
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кременчуці померла 4-річна дівчинка, на яку в дитсадку впало дерево

Дівчинку вбило дерево

22 жовтня 2021, 20:15
Поділіться публікацією:

Під час прогулянки в одному з дошкільних закладів Кременчука вчора, 21 жовтня на 4-річну малючку та на рік старшого малюка впало дерево. Маленька городянка від отриманих травм пішла з життя. Про це інформує відділ комунікації Нацполіції Полтавської області.

У Кременчуці померла 4-річна дівчинка, на яку в дитсадку впало дерево

Загинула дівчинка, на яку впало дерево (фото pl.npu.gov.ua)

Трагедія сталась в той час, коли ціла група кременчуцьких дошкільнят разом з вихователькою вийшла на прогулянку. На подвір'ї в той час гралось 18 діток. Дерево, яке росло неподалік, впало на двох діток, 4-річну  малючку та на рік старшого малюка.

Їх відразу доправили до одного з медичних закладів міста. Але врятувати дитину медики не змогли, вона померла в палаті медичного закладу.

За словами працівників поліції зараз відкрите кримінальне провадження щодо загибелі малих вихованців дошкільного закладу, нанесення їм ушкоджень деревом на його території.

Зараз слідчі Кременчуцького районного управління Нацполіції за процесуального керівництва Кременчуцької окружної прокуратури розслідують цей трагічний  інцидент. Кримінальне провадження порушене за ч.2 ст.137 Кримінального кодексу України. Це – неналежне виконання обов’язків з охорони життя і здоров’я дітей.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Полтавській області на території дитячого садка дерево впало на дітей. інцидент стався в місті Кременчук на території дитячого садка. На двох дітей і виховательку впало дерево. Потерпілі отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце події поспішили медики. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини інциденту.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини