Головна Новини Суспільство події У Коростені прогримів вибух на святі: три людини постраждали
commentss НОВИНИ Всі новини

У Коростені прогримів вибух на святі: три людини постраждали

Поліція встановлює обставини справи

10 липня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:








У місті Коростень, Житомирська область, прогримів вибух. Це сталось у зоні відпочинку на River Bank під час святкування свята Івана Купала. Про це повідомила прес-служба Управління Нацполіції області.

У Коростені прогримів вибух на святі: три людини постраждали

Причиною інциденту став вибух каністри з бензином під піротехнікою. Фото: Коростень.today

Пожежа сталась близько 23 години 9 липня під час масового заходу.

До медичного закладу з опіками звернулись троє місцевих жителів, які перебували на заході. Їм призначили амбулаторне лікування. Інформації про інших постраждалих поки  немає.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Поліція встановлює обставини справи.

"Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з попередньою правовою кваліфікацією за ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки) Кримінального кодексу", — йдеться в повідомленні.

Місцеве видання Коростень.today зазначило, що  причиною інциденту став вибух каністри з бензином під піротехнікою. Зазначається, що один чоловік впав прямо в багаття, але швидко зміг пірнути у воду.



Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 6 липня  на заводі Preol, що знаходиться в чеському місті Ловосице, прогримів вибух. У результаті події постраждало кілька людей. Вибух стався у виробничому приміщенні підприємства.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Каспійському морі виник стовп полум'я, схожий на вибух. Очевидці, які перебували на пляжі, змогли сфотографувати полум'я. Вони зазначили, що відчули потужну ударну хвилю. Детальніше про це читайте в нашій статті.


Раніше повідомлялось, що у селі Сосново (Польща) невідомі підірвали будинок сімейної пари, яка тільки одружилася. Один із підозрюваних у підготовці вибуху будинку — українець. Як вважають правоохоронці, його, нібито, найняв сусід постраждалої сім'ї, щоб залякати їх. Вибух стався вночі, поки подружжя святкувало своє весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини