Головна Новини Суспільство події У Київській області маршрутка скоїла наїзд на дівчину - в відео менш хвилин видно весь жах того, що відбувається
commentss НОВИНИ Всі новини

У Київській області маршрутка скоїла наїзд на дівчину - в відео менш хвилин видно весь жах того, що відбувається

Переходячи дорогу, дівчина навіть не подивилася по сторонах, що призвело до страшних наслідків

30 жовтня 2020, 16:32
Поділіться публікацією:
















Практично кожен день в Україні відбуваються ДТП за участю пішоходів або не дуже тверезих водіїв. На жаль, сьогоднішній день не став винятком — в Київській області маршрутне таксі вчинила наїзд на пішохода-дівчину. В інтернеті опубліковано відео тривалістю менше ніж хвилину, яке показало весь жах події.

У Київській області маршрутка скоїла наїзд на дівчину - в відео менш хвилин видно весь жах того, що відбувається

Пригода сталася в місті Буча. На записі видно, що дівчина намагається перетнути дорогу на регульованому пішохідному переході в той момент, коли зелений колір світлофора, що дозволяє рух, починає блимати. Вона навіть не дивиться на всі боки. Навіть не дійшовши до середини проїжджої частини, дівчина опиняється збита маршрутним таксі. Примітно, що її не відкинуло в сторону, вона просто зникла під колесами авто, яке, гальмуючи, виїхало на зустрічну смугу руху і зіткнулося з легковим автомобілем.

Відомо, що на даний момент постраждала госпіталізована, за її життя борються медики.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Кривому Розі водій Nissan, будучи п'яним, на перехресті серйозно травмував двох підлітків.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини