Головна Новини Суспільство події У Києві жорстоко вбили військового: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві жорстоко вбили військового: деталі

У Києві зарізали військового під час сварки через борги

1 грудня 2023, 18:55
Поділіться публікацією:

Мешканець Вінницької області жорстоко вбив знайомого військовослужбовця. Трагічна подія сталася у Києві. Вбивству передувала сварка, причиною якої були борги. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у місті Києві, передає портал "Коментарі".

У Києві жорстоко вбили військового: деталі

У Києві вбили військового. Фото з відкритих джерел

У столичній поліції повідомили, що підозрюваного у вбивстві вже затримано. Також правоохоронці знайшли тіло вбитого у ставку на околиці Києва.

У Київській поліції розповіли, що отримали повідомлення про зникнення військовослужбовця, який на власному автомобілі відправився у госпіталь, однак по дорозі з ним зник зв'язок. Правоохоронці розпочали розшукові дії.

Як повідомила поліція, тіло чоловіка знайшли в одній з водойм на околиці Києва. На тілі загиблого експерти встановили близько 15 ножових поранень. Автомобіль військового знайшли в одному зі спальних районів столиці.

Згодом поліцейські встановили, що по дорозі до лікарні військовий заїхав до свого товариша за документами. Між чоловіками виникла сварка через борги. У ході суперечки зловмисник завдав військовому ножем удари в шию, груди та голову. Після цього злочинець поклав тіло у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та відвіз за місто, де викинув у водойму.

Як встановила поліція, нападником виявився 31-річний житель Вінницької області. Зловмисника затримали та доставили до ізолятора тимчасового тримання. Підозрюваному може загрожувати до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни обстріляли мікроавтобус волонтерів громадської організації  Road to Relief (Дорога допомоги). Двоє з чотирьох волонтерів загинули.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини