Головна Новини Суспільство події У Києві суддя на Мерседесі збила неповнолітнього мотоцикліста
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві суддя на Мерседесі збила неповнолітнього мотоцикліста

З'ясуванням обставин ДТП за участю судді займається ДБР

11 листопада 2020, 11:52 comments1605
Поділіться публікацією:

У Києві суддя одного з районів столиці на автомобілі Mercedes-Benz GLE 450 врізався в неповнолітнього мотоцикліста. Інцидент стався на бульварі Дружби народів. ДТП розслідують слідчі Територіального управління Державного бюро розслідувань.

У Києві суддя на Мерседесі збила неповнолітнього мотоцикліста

ДБР

Так, згідно з інформацією правоохоронців, увечері 9 листопада біля в'їзду на територію однієї з автомобільних заправок по бульвару Дружби Народів сталося зіткнення автомобіля марки Mersedes-Benz GLE 450 під керуванням судді одного з районних судів міста Києва і мотоцикла марки Kawasaki Ninja ZX-6R під керуванням неповнолітнього, в результаті чого останній отримав тілесні ушкодження.

За інформацією Telegram-каналу "Шептун", водієм Mercedes є суддя Дарницького районного суду Лужецька Олена Романівна. Mercedes-Benz GLE 450 належить матері чоловіка судді. Джерела повідомляють, що обидва водії порушили Правила дорожнього руху: суддя намагалася заїхати на заправку з боку, де висить заборонний знак. А водій мотоцикла рухався по тротуару.

У разі доведення провини винуватцю ДТП загрожує покарання у вигляді штрафу від 3000 до 5000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до 3 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, щоб знизити ризик потрапляння в аварію і бути уважнішими на дорогах, астрологи назвали три знака зодіаку, які найчастіше стає учасниками ДТП.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини