Головна Новини Суспільство події У Києві школярі отруїлися алкоголем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві школярі отруїлися алкоголем

Від випитого троє підлітків знепритомніли

19 листопада 2020, 12:30
Поділіться публікацією:

Знайомство з алкогольними напоями мало не закінчилося трагедією для трьох столичних школярів. Причому, троє підлітків, двоє з яких — дівчата, обрали для розпивання алкоголю приміщення своєї школи.

У Києві школярі отруїлися алкоголем

Так, згідно з повідомленням Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва дві 13-річні дівчини та 14-річний хлопець отруїлися алкоголем, розпиваючи його в школі. Інцидент стався напередодні, 17 листопада, в одному з навчальних закладів Шевченківського району Києва.

"Троє підлітків в стінах школи розпивали горілку, в результаті чого всі троє знепритомніли", — сказано в повідомленні.

Медики "швидкої допомоги" пропонували госпіталізувати юних пияків в токсикологічне відділення. Втім, батьки вважають таку міру непотрібної і від госпіталізації відмовилися.

Як повідомляв портал "Коментарі", канадські вчені розробили простий і швидкий метод виведення алкоголю з організму, що не вимагає дорогого устаткування. Дослідники з Університетської мережі охорони здоров'я (UHN) в Торонто запропонували використовувати для виведення алкоголю легкі. Вчені виявили, що при гіпервентиляції — глибокому і швидкому диханні — алкоголь виводиться в три рази швидше, ніж через печінку, і чим сильніше дихання, тим більше алкоголю виводиться з організму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини