Головна Новини Суспільство події Псевдоактивісти "Стоп Свавілля" відмовилися відшкодувати збитки за пошкоджений ними автомобіль — мешканець ЖК "Нивки Парк"
commentss НОВИНИ Всі новини

Важливо Псевдоактивісти "Стоп Свавілля" відмовилися відшкодувати збитки за пошкоджений ними автомобіль — мешканець ЖК "Нивки Парк"

Мешканець житлового комплексу «Нивки Парк» у Києві Дмитро Михайленко заявив, що псевдоактивісти пошкодили його автомобіль і відмовляються компенсувати збитки

19 січня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Киянин Дмитро Михайленко заявив, що псевдоактивісти з громадської організації "Стоп Свавілля" пошкодили його автомобіль і відмовилися компенсувати ремонт у сумі 27 тисяч гривень. Про це мешканець житлового комплексу "Нивки Парк" розповів на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що інцидент зафіксований поліцією.

Псевдоактивісти "Стоп Свавілля" відмовилися відшкодувати збитки за пошкоджений ними автомобіль — мешканець ЖК "Нивки Парк"

Заява постраждалого киянина. Фото: facebook.com

За словами Дмитра Михайленка, пригода трапилася 9 вересня 2020 року біля його будинку в ЖК "Нивки Парк", де постійно чергували пікетувальники ГО "Стоп свавілля".

"Моя машина стояла на паркінгу. В телеграм-чаті я побачив відео (яке зняв житель комплексу з вікна квартири), де двоє людей встановлюють палатку, і вона при цьому падає на моє авто. Поки я вийшов надвір, намет віднесли в сторону, ніби нічого не було. Я оглянув машину. На кузові була вм'ятина і кілька глибоких подряпин в різних місцях. Наперед скажу, що ремонт потягнув на 27 тисяч гривень..." — розповідає чоловік.

Михайленко викликав правоохоронців і написав заяву до Святошинського управління поліції.

"Ми зустрілися зі слідчим і пікетувальниками. Вони (пікетувальники) зайняли таку позицію: "Це не ми, це вітер. Давайте експертизу, що це саме палаткою був удар, свідків, подавайте в суд проти нашої ГО і побачимо, хто переможе. Ви спеціально поставили там авто і знімали зверху", — передає розмову з пікетувальниками Дмитро Михайленко.

Не дали результатів і перемовини з лідером "Стоп свавілля" Сергієм Северином, уточнює Дмитро Михайленко.

"Він усе заперечив! Нічого добитися ми не змогли, лише звинувачення, що я провокатор, разом із забудовником. Почали дивитися в інтернеті, хто такий Сергій Северин. Там є дані, що він працює на депутата Столара з ОПЗЖ, ішов у київську міську раду від ОПЗЖ — не пройшов. Зате Северин гастролює з пікетами по київських новобудовах і дістає забудовників придуманими претензіями, вибиваючи із забудовників гроші. Простим людям "активісти" втирають, що стоять за їхні "права"! Які права? У нас все добре без "Стоп свавілля"! Було..." — обурюється Дмитро Михайленко.

Він додав, що його родина мешкає в "Нивки Парк" два роки і задоволена умовами.

"Прекрасна квартира, чудові нові ліфти, зручна прибудинкова територія. Але в якийсь момент під  вікнами з'явилися пікетувальники "Стоп Свавілля" і ходили сюди, як на роботу. Розповідають, що забудовник, як вони кажуть "злобудовник", дурить людей, що все погано, що нас обманули", — дивується мешканець "Нивки Парк".

Дмитро Михайленко звернувся до лідера "Стоп Свавілля" Сергія Северина, зазначивши, що дії  псевдоактивістів спрямовані проти інтересів громадян та справедливості.

"Написав Северину, що мені дуже жаль, що в Україні такі політики, як він, потрапляють до влади. В Данії, де я раніше жив і працював, заробляючи чесною працею на житло і власний автомобіль, подібних Северинів і "Стоп свавілля" і близько немає. "Стоп Свавілля" діє проти інтересів громадян. Такі "активісти", як Сергій Северин, підривають віру в справедливість", — зазначає Дмитро Михайленко.

Киянин вважає, що ідея судитися зі "Стоп свавілля" буде затратною, а іншим радить усіляко уникати псевдоактивістів Северина.

"Маю надію, мені ніколи більше не доведеться зустрітися з ними знову! І вас застерігаю", — підсумував  мешканець "Нивки Парк" Дмитро Михайленко.

Нагадаємо, в Києві вирішили послабити карантин: що зміниться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини