Головна Новини Суспільство події У Києві померла представниця посольства США в Україні: реакція поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві померла представниця посольства США в Україні: реакція поліції

Поліція не виключає, що це міг бути нещасний випадок

30 вересня 2020, 20:23
Поділіться публікацією:

У середу, 30 вересня, в Києві у залізничних рейок знайшли мертвою жінку, нею виявилась працівниця посольства США в Україні. Про це повідомляє "Новий час" з посиланням на джерела в поліції.

У Києві померла представниця посольства США в Україні: реакція поліції

На місці події не було виявлено слідів боротьби, у жертви — дуже багато ударів і травм голови. Поліцейські негайно викликали швидку допомогу, жінку госпіталізували, проте врятувати життя не вдалося.

На даний момент поліції шукає можливого вбивцю, хоча не виключає, що це був нещасний випадок, написав керівник департаменту комунікацій МВС Артем Шевченко.

"Ми зараз ведемо оперативно-розшукові роботи. Так, розглядаємо варіант вбивства, однак не виключаємо, що стався нещасний випадок. Тим більше, жінка була в навушниках і костюмі для пробіжки", — заявив Шевченко.

Раніше "Коментарі" публікували запис кілера, який описує, як убив мафіозі.

Вбивця показує, як йде за Саліфовим — найімовірніше, ця запис зроблено для замовників, щоб ті знали про те, що відбувається. Згідно з інформацією турецьких ЗМІ, кілер убив Лота Гулі в готелі за грою в карти пострілами в потилицю. В результаті "Хана" затримала поліція.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини