Головна Новини Суспільство події У Києві на ДВРЗ горить будівля (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві на ДВРЗ горить будівля (відео)

Про жертви або постраждалих в результаті пожежі на ДВРЗ інформації поки немає

24 лютого 2021, 00:54
Поділіться публікацією:

У Києві на вулиці Літинської (мікрорайон ДВРЗ) горить двоповерхова будівля — сильна пожежа почалася з даху будинку. Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У Києві на ДВРЗ горить будівля (відео)

Пожежа, фото - з відкритих джерел

На опублікованому відео видно, що пожежа дуже сильний. Вся дах будівлі горить.

На місце події вже прибули загони Держслужби з надзвичайних ситуацій, які займають гасінням пожежі. Про жертви або постраждалих в результаті пожежі на ДВРЗ інформації поки немає. За словами очевидців, на місце події прибули шість пожежних машин. У місцевих пабліках пишуть, що пожежа виникла в недобудованому двоповерховому хостелі.

Очевидці обурюються, що, коли пожежні з сиренами летіли на виклик, їм майже ніхто не поступався дорогу.

Нагадаємо, правоохоронці підозрюють, що винним за пожежу у Львівській обласній інфекційній лікарні в Запоріжжі, що стався 3 лютого, може бути один з працівників. Завідувач господарсько-обслуговуючого персоналу отримав підозра, повідомили сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ України.

Так, працівникові 1956 року інкримінується порушення встановлених вимог пожежної безпеки і порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людей (ст. 270 і 272 ККУ). У МВС кажуть, що співробітник порушив вимоги ст. 15 Закону України "Про охорону праці" та посадові інструкції. Чи не була зупинена робота обладнання з виконання робіт з підвищеною небезпекою, а це створило загрозу життю і здоров'ю людей. Таким чином, під час проведення кисневої терапії в одній з палат-боксів в реанімаційному відділенні виникла пожежа. Загинули чотири людини — три пацієнти і лікар-анестезіолог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини