Головна Новини Суспільство події У Києві чоловік розбещував малолітню в шкільному туалеті (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві чоловік розбещував малолітню в шкільному туалеті (ФОТО)

Чоловіка затримали, коли він спробував покинути місто

18 вересня 2021, 22:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Києві чоловік розбещував малолітню. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП Київської області.

У Києві чоловік розбещував малолітню в шкільному туалеті (ФОТО)

У Києві чоловік розбещував школярку. Фото: з відкритих джерел.

Як стало відомо, в правоохоронні органи звернулася місцева жителька. Вона розповіла, що невідомий зловмисник розбещував її 8-мілетнюю дочка в навчальному закладі.

За словами свідків інциденту, під час шкільної перерви дитина зайшла до вбиральні, де знаходився чоловік. Правопорушник налякав дівчинку і почав розбещувати.

Крики школярки почули старшокласники. Вони спробували затримати злочинця, проте той зумів втекти. Завдяки камерам відеоспостереження в школі, правоохоронцям вдалося встановити особу підозрюваного. Ним виявився раніше судимий місцевий житель 1971 року народження.

Чоловік був затриманий на вокзалі при спробі покинути місто Київ. Розпочато кримінальне провадження. Злочинцеві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Києві чоловік розбещував малолітню в шкільному туалеті (ФОТО) - фото 2

Фото: ГУНП.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Черкаській області чоловік вчинив зґвалтування своєї падчерки. Про те, що трапилося дізналися правоохоронці. Підозрюваний був затриманий і тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі. Також розпочато досудове розслідування у відношенні матері потерпілої. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Херсоні домашня собака породи алабай напав на маленьку дівчинку. Тварина завдала серйозні поранення школярці. Прибулі на місце подій медики доставили постраждалу до лікарні. Дівчинка втратила багато крові і знаходиться в реанімації. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини