Головна Новини Суспільство події У Києві біля дитячого садочку чоловік підірвав себе гранатою (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві біля дитячого садочку чоловік підірвав себе гранатою (ВІДЕО)

Самовбивця прив’язав гранату до себе

12 лютого 2021, 15:34
Поділіться публікацією:

У Києві біля дитячого садочку чоловік підірвав себе гранатою (ВІДЕО)

Чоловік підірвав себе гранатою. Фото із відкритих джерел

12 лютого у Києві сталося привселюдне самогубство із використанням гранати. Про інцидент інформує Telegram-канал "Київ Оперативний | Kyiv Operative".

Як йдеться у повідомленні, подія сталася поблизу дитячого садочку на Чоколівському бульварі. Вибух привернув увагу багатьох місцевих мешканців — звук був таким, що почули в усій окрузі.

Очевидці стверджують, що невідомий чоловік підірвав себе із допомогою гранати. Від отриманих травм він помер на місці. 

"Кажуть, що гранату прив’язав до себе і розірвало на**й на шмаття. [...] Нутрощі ворони вже склювали", — коментує чоловік, якому вдалося зняти відео на місці події.

Попереджаємо: у відео використовується ненормативна лексика.

Територія дитячого майданчику, на якому нині знаходиться тіло, огороджена поліцейською стрічкою. Обставини події з’ясовує група правоохоронців. Причину такого вчинку чоловіка поки не оприлюднили.

Як раніше повідомляли "Коментарі", на початку січня ще один вибух поблизу дитячого садочка стався на Вінничині. Утім, цього разу мова не про самогубство, а, швидше, про спробу місцевого теракту, адже від отриманих травм могли постраждати невинні діти. За інформацією працівників установи, вихованці знайшли поблизу майданчика м’ячик і вирішили ним погратися. Після того, як м’ячик чимось вдарили, спрацював вибуховий пристрій. На щастя, обійшлося без жертв і навіть без каліцтв — кілька дітей лише обпалили собі одяг.

Також на порталі можна дізнатися, подробиці надзвичайної події у Владикавказі — в результаті вибуху газоповітряної суміші величезний супермаркет "Магніт" рухнув як картковий будиночок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини