Головна Новини Суспільство події У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан

На дорозі «Мукачево-Львів» не розминулися два легковики

20 вересня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

В Івано-Франківській області сталася аварія за участі двох легковиків. На дорозі Н-09 "Мукачево-Львів" зіткнулися автомобілі марок Renault Captur та Nissan X-Trail. Про це повідомляє ТСН.

У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан

ДТП на дорозі Н-09 «Мукачево-Львів», фото Facebook

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 19 вересня на повороті, що розташований між селами Микуличин та Татарів. У результаті аварії травми отримала 24-річна жінка, що їхала в якості пасажира у автомобілі марки Renault Captur. Відомо, що це громадянка Саудівської Аравії, яка приїхала до України як туристка.

На місце прибули патрульні, слідчі та карета "швидкої медичної допомоги". Дівчину-туристку госпіталізували до реанімації міської лікарні в Яремче. Про її стан здоров'я не повідомляється.

За даними управління з питань цивільного захисту області, за кермом Renault Captur перебувала українка, мешканка Львова. Жінка не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу.

За словами керівника служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Василя Буджака, ця ділянка найбільш небезпечна, адже там часто трапляються аварії. Незважаючи на встановлене огородження, водії розганяються на повороті й у результаті трапляється ДТП з потерпілими.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Кривому Розі загинули троє працівників комунального підприємства.
Диспетчер комунального підприємства "Кривбасводоканал" викликав працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) для порятунку працівників. Відомо, що на території підприємства, розташованого на вулиці Нікопольське шосе, троє працівників впали у горизонтальний відстійник.

У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан - фото 2
У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан - фото 3
У Івано-Франківській області іноземна туристка потрапила в аварію: що відомо про її стан - фото 4



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини