Головна Новини Суспільство події У Хмельницькому банда створила власну міськраду для захоплення влади
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькому банда створила власну міськраду для захоплення влади

Зловмисники проголосили ліквідацію діючого органу місцевого самоврядування, обравши свого "голову" і "депутатів"

30 жовтня 2020, 11:07
Поділіться публікацією:

У Хмельницькому бандформування влаштувало свої "вибори" і створило "орган місцевого самоврядування Республіки Україна" Хмельницька міська рада". Як повідомили в СБУ, зловмисники проголосили ліквідацію діючого органу місцевого самоврядування, обравши свого "голову" і "депутатів".

У Хмельницькому банда створила власну міськраду для захоплення влади

У Службі безпеки України кажуть, що до складу "самоуправлінців" увійшли 10 осіб, які розробили і підписали установчі документи фейкової організації. А в соцмережах вони закликали людей приєднатися до "нової влади". Тепер же за "дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади" самопроголошеним чиновникам загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в Хмельницькому біля будинку по вул. Кармелюка 4/2 стався зсув, в результаті чого за висоткою утворилося провалля. За словами жителів новобудови, близько 4:30 вони почули сильний гуркіт. Шум списали на роботу грейдерів, які могли включитися неподалік, але вийшовши на вулицю, були шоковані: з-під будинку сипалася земля. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини